top of page
  • Foto van schrijverJonas Scherrens

Review : Protect All


Als professionele detailers krijgen wij wel vaker de vraag om een product uit te proberen en onze bevindingen over te maken aan de fabrikant of verdeler.


Dit relatief nieuw bedrijf op de detailingmarkt is enigszins via een omweg bij ons terecht gekomen.

Bij het organiseren van onze eerste Cars & Coffee waren zij 1 van de eersten om zich aan te melden om een stand te mogen plaatsen tijdens ons event.

Na een vluchtige babbel die dag kregen wij vol overtuiging van de eigenaar een goodiebag in onze handen gedrukt met hun best verkopende producten.
In die Goodiebag zaten 3 producten, De perfect wash, de perfect wheel en de perfect polish, vergezeld van een microvezeldoek en de nodige reclame.


Benieuwd naar het resultaat en steeds op zoek naar andere producten hebben wij deze ingezet binnen ons bedrijf zodat wij deze konden vergelijken met ons huidig productgamma.


Voor zowel de perfect wash en de perfect wheel kan vrij weinig gezegd worden buiten het feit dat ze voor een shampoo en een velgenreiniger doen wat het behoort te doen, niks meer of minder.


Het product dat ons eigenlijk het meest heeft verbaasd is de perfect polish, die ondanks zijn naam niet echt een polish is maar meer gelijkenissen vertoont met een quick detailer.


Het product dient verneveld te worden op het voertuig of een microvezeldoek al naargelang persoonlijke voorkeur om daarna met een propere doek het overtollige product weg te nemen en op te blinken.


Perfect polish verhoogt de natuurlijke glans van de lak en in combinatie met de uitstekende waterafstotende eigenschappen van het product zal deze ook veel langer proper blijven tussen de wasbeurten door. Verder kan dit product perfect in het voertuig bewaard worden om die vervelende vogeluitwerpselen direct te kunnen verwijderen zonder de lak te beschadigen. Perfect polish en een propere microvezeldoek in de wagen houden kan je enkele vervelende lakschade 's besparen.


De kleur en de geur van het product zijn aangenaam en zorgen voor een leuke gebruikservaring, een trucje die de meeste fabrikanten met veel plezier toepassen, wel opletten met kindjes in de buurt want de kleur en de geur kunnen er voor zorgen dat deze zich aangetrokken voelen tot het product, dergelijke producten steeds afgesloten en buiten het bereik van kinderen bewaren.


+ Makkelijk in gebruik

+ Aangename geur + kleur

+ prima waterafstotend


- Geen echte polish

- Kan vettige strepen nalaten bij te weinig afnemen.


Al bij al een degelijk product die zeker een plaats verdiend bij de detailer.

Wij zijn alvast benieuwd naar de nieuwe producten.


Products by

https://protect-all.be/


Review by

https://www.royalcarshine.be

https://www.facebook.com/royalcarshine
537 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page