top of page
  • Foto van schrijverJonas Scherrens

Porsche Boxster S - Mayvinci Coatings

Deze wagen mocht voor een 2de keer een luxe behandeling van ons ontvangen, dit voertuig werd namelijk 2 jaar geleden al eens door ons behandelt.Destijds werd in overleg met de klant een keuze gemaakt voor een Keramische Coating, de coatings die destijds een onderdeel uitmaakten van ons gamma hadden een stand tijd van 3 jaar.

Door dat de klant aangegeven had dat de wagen veelvuldig gebruikt zou worden en dat het voertuig ook, door het drukke schema van onze klant, wel eens in de automatische carwash zou belanden mag het ook niet verwonderen dat de stand tijd met ruim 1 jaar ingekort werd.ondanks het gebruik en de sporadische automatische carwashbeurt viel de schade gelukkig nog mee, uitgezonderd hier en daar wat kleine krasjes en de steenslag die de motorkap en bumper ontsierden was de rest van het voertuig in redelijke staat.

Ook deze keer werd er gekozen voor een Keramische Coating.


Omdat de technologieën niet stil staan en er steeds betere coatings op de markt komen werd ditmaal gekozen voor een Mayvinci C16 behandeling, als middenklasse van de Mayvinci stal heeft deze net zoals zijn voorloper een stand tijd van maximaal 3 jaar. De C16 heeft de beste prijs/kwaliteitsverhouding van de huidige merken op de markt.Uiteraard dient het voertuig de nodige voorbereiding te ontvangen voor de coating kan geplaatst worden. Deze omvatten een volledige decontaminatie van het voertuig (pre-wash, iron-out, tar&glue removal, wash & dry en clayen) gevolgd door het verwijderen van de steenslag die door het gebruik zijn opgetreden.

Vervolgens werd de wagen volledig gepolijst in 2 stappen om de kleine krassen te verwijderen en de lak verder te verfijnen tot hoogglans.Na de aanbrenging van de coating en de 24 uur die nodig zijn voor de uitharding van het product werd de wagen afgewerkt volgens onze standaard.

Het Interieur werd volledig gereinigd en het exterieur werd afgewerkt met het voeden van de kunststofonderdelen ,de banden en de rubbers zodat het voertuig terug stralend zijn volgende termijn kan ingaan.Porsche Boxster s – Polish + C16 Coating + Interior79 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page