top of page

Verhuur

Hieronder vindt u het overzicht van de materialen die wij te huur hebben, wij voorzien steeds wat uitleg over het gebruik en advies over de benodigde verbruiksmaterialen (niet inbegrepen maar kunnen afzonderlijk aangekocht worden)

Nano Polisher 25/40 mm Dejan

Nano Polisher 25/40 mm Dejan

Deze Nano Polisher, biedt precisie in het palm van je hand. Met twee verwisselbare backing plates van 25 mm en 40 mm, stelt deze polisher je in staat om zelfs de kleinste oppervlakken te polijsten. Volledig draadloos en aangedreven door twee oplaadbare batterijen, maakt dit compacte apparaat polijstwerk gemakkelijk toegankelijk en efficiënt.

Weber Stofzuiger (3 Motoren)

Weber Stofzuiger (3 Motoren)

De Weber Stofzuiger met 3 motoren is een krachtig schoonmaakapparaat dat ontworpen is voor efficiënte stofverwijdering. Met zijn drievoudige motorvermogen biedt deze stofzuiger indrukwekkende zuigkracht en is ideaal voor intensief gebruik in diverse omgevingen.

Scangrip Verlichting Met Statief

Scangrip Verlichting Met Statief

De Scangrip Verlichting met Statief is de ideale partner voor optimale helderheid op je werkplek. Deze krachtige verlichtingsoplossing wordt geleverd met een stabiel statief en wordt gevoed door een stroomkabel voor ononderbroken gebruik. Perfect voor professionele werkzaamheden waar helder, consistent licht essentieel is.

Dual Action polisher 80 mm Dejan

Dual Action polisher 80 mm Dejan

Deze Dual Action Polisher met een compacte 80mm backingplate is de ideale metgezel voor liefhebbers van auto-detailing en gepassioneerde doe-het-zelvers. De kleine omvang maakt het perfect voor nauwkeurig polijstwerk op moeilijk bereikbare plekken. Ervaar professionele resultaten met gemak dankzij de veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid van deze polijstmachine.

Kremer Stomer+extractie KR35S

Kremer Stomer+extractie KR35S

De Kremer Stomer-Extractor Combinatie is een veelzijdige reinigingsoplossing die zowel stoomkracht als extractievermogen biedt. Dit hoogwaardige apparaat van het merk Kremer is ontworpen voor efficiënt en diepgaand reinigen. Schakel tussen enkel stomen en de gecombineerde stoom- en extractiemodus om verschillende oppervlakken grondig te reinigen en revitaliseren.

Karcher Professional HD 5/15C

Karcher Professional HD 5/15C

De Kärcher professionele HD 5/15C hogedrukreiniger is dé keuze voor veeleisende reinigingstaken. Met zijn krachtige prestaties en robuuste ontwerp is deze hogedrukreiniger ideaal voor professioneel gebruik. Uitgerust met indrukwekkende druk en een verstelbare sproeier, biedt de HD 5/15C efficiënte reiniging van diverse oppervlakken. Maak schoonmaakklussen eenvoudig en effectief met deze betrouwbare hogedrukreiniger.

Mini Scangrip met magneet (Batterij)

Mini Scangrip met magneet (Batterij)

De Mini Scangrip is een compacte, draagbare verlichtingsoplossing met geïntegreerde batterijen. Met instelbare lichtsterktes (10%, 25%, 50%, en 100%) biedt deze lamp veelzijdige verlichting voor diverse situaties. Perfect voor onderweg, in de garage, of op locaties waar helder en aanpasbaar licht essentieel is.

Nano Polisher Rupes 25/40 mm

Nano Polisher Rupes 25/40 mm

De Rupes Nano Polisher, een hoogwaardig product van het gerenommeerde merk Rupes, biedt precisie en flexibiliteit. Met verwisselbare 25 mm en 40 mm backing plates, kan dit apparaat moeiteloos werken op zowel batterij- als stroomvoeding. Een veelzijdige tool voor gedetailleerd polijstwerk op kleine oppervlakken.

Rotary polisher 125 mm Dejan

Rotary polisher 125 mm Dejan

De Dejan Rotary Polisher met 125 mm backingplate is een professionele tool voor gedetailleerd polijstwerk. Met een krachtige roterende beweging biedt deze polijstmachine indrukwekkende prestaties op verschillende oppervlakken. Perfect voor het verwijderen van krassen, oxidatie en het creëren van een hoogglansafwerking.

Flex SE14/2 - 125 mm Rotary

Flex SE14/2 - 125 mm Rotary

De Flex Rotary Polijstmachine is een krachtige en nauwkeurige tool ontworpen voor professioneel polijstwerk. Met de mogelijkheid om 125mm pads te gebruiken, levert deze machine indrukwekkende resultaten op verschillende oppervlakken. Ideaal voor autoliefhebbers en detailers die streven naar een perfecte glans.

Dual Action 125 mm Dejan

Dual Action 125 mm Dejan

De Dejan Dual Action Polisher met 125mm backingplate is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke polijstmachine voor auto-detailing en andere oppervlakteverfijningstaken. Met zijn dual-action beweging en compatibiliteit met 125mm pads biedt deze polisher de perfecte balans tussen efficiëntie en precisie.

Flex mini stofzuiger Batterij

Flex mini stofzuiger Batterij

De Flex Mini Draagbare Stofzuiger is jouw handige bondgenoot voor snelle schoonmaakklusjes. Met zijn compacte formaat en draadloze ontwerp, aangedreven door batterijen, biedt deze stofzuiger de vrijheid om moeiteloos kleine ruimtes en oppervlakken te reinigen. Een praktische oplossing voor een opgeruimd huis, kantoor of auto.

Meer info
OzonGenerator HE150

OzonGenerator HE150

De Ozongenerator HE150 is een krachtig apparaat dat ontworpen is om de lucht te zuiveren en ongewenste geuren te neutraliseren. Met geavanceerde ozontechnologie biedt deze generator een effectieve oplossing voor het verbeteren van de luchtkwaliteit in diverse omgevingen.

bottom of page