Prijzen voor onze Car Cleaning diensten
Alle prijzen zijn excl. 21% btw en onder voorbehoud, toeslag kan gerekend worden voor extreem vuile wagens en/of SUV

Basic Shine

€ 35

€ 25

Paint treatment

Detail Shine

€150

€ 250

Ultimate Shine

Offerte

Offerte

Swissvax

Alle producten die wij gebruiken zijn PH-neutraal, veilig en uitvoerig getest op de hedendaagse lakken die door de verschillende fabrikanten worden gebruikt, echter is de samenstelling van de lakken van vroeger heel anders dan wat er tegenwoordig wordt gebruikt, daarom werken wij voor Oldtimers enkel met Swissvax producten, deze producten zijn specifiek ontwikkeld voor gebruik op oldtimers en hebben een gamma voor elk type lak die uw oldtimer zou kunnen hebben. Uw oldtimer de beste behandeling geven gebeurt bij ons met swissvax, marktleider op het gebied van oldtimer Car Care.

Voor onze lakbehandelingen is het belangrijk te weten dat elk voertuig en diens staat anders is, factoren zoals het aantal krassen, kleur en de grootte van het voertuig beïnvloeden de prijs. Hierdoor is het onmogelijk om hier een vaste prijszetting in te voeren, daardoor werken wij enkel op offerte voor onze lakbehandelingen. Maak gerust een afspraak voor een inspectie, wij maken graag de tijd om even samen met u het voertuig en de mogelijkheden te overlopen. de inspectie en offerte zijn steeds gratis en vrijblijvend!

 

Daarnaast zijn nog tal van optie’s beschikbaar zoals motorruimte reinigen, cabriodak reinigen, koplampen polijsten enz... contacteer ons  gerust als u graag meer info wenst over onze optie’s of vraag ernaar bij de inspectie van uw voertuig

© 2018 by Royal Car Shine. Proudly created with Wix.com