top of page
Prijzen voor onze Car Cleaning diensten
Alle prijzen zijn excl. 21% btw en onder voorbehoud, toeslag kan gerekend worden voor extreem vuile wagens en/of SUV

Basic Shine

de buitenkant van de wagen wordt gereinigd volgens onze 3- emmer methode met hoogwaardige shampoo en vervolgens afgedroogd met een hoogpolige droogdoek. deze vorm van reinigen zorgt voor een nagenoeg krasvrije wasbeurt van uw wagen. afgewerkt met een detailspray voor extra glans en een voedende dressing op de banden. inclusief deurslagen, velgen en ramen buitenzijde.

€ 40

Het interieur wordt zorgvuldig gestofzuigd en vervolgens worden de kunststofonderdelen stofvrij gemaakt door middel van onze quick interior detailer. afgewerkt met het streeploos reinigen van de ramen aan de binnenzijde. inlusief kofferbak.

€ 30

Paint treatment

Detail Shine

De wagen wordt grondig gedecontamineerd door middel van een citrus prewash, iron out ( vliegroest), Traffic Film remover (wegvervuiling en teer) en een snow foam prewash vooraleer de wagen gewassen wordt volgens onze 3- emmer methode. het voertuig wordt afgewerkt met een hoogwaardige wax, de banden en de kunststofonderdelen exterieur worden behandeld met een voedende lotion.

€165

Het interieur wordt grondig gestofzuigd, alle stoffen onderdelen worden gereinigd met een hoogwaardige interieur shampoo i.c.m. water, Het gebruikte water word verwijdert d.m.v. een extractor. Alle kunststof- en/of leder onderdelen worden grondig gereinigd met een zuurvrije APC. Afgewerkt met het aanbrengen van een voedende dressing op het kunststof en/of leder, de binnenzijde van de ruiten worden met glass polish gereinigd.

€ 275

Ultimate Shine

De wagen wordt gedecontamineerd en gewassen, vervolgens wordt de lak geklëid om de vastgehechte contaminaties te verwijderen. Hierna wordt de wagen gepolijst, dit gebeurt in 1, 2 of 3 stappen naargelang het aantal defecten en de kleur van het voertuig. Deze behandeling wordt standaard afgewerkt zoals onze Detail Wash incl. HD wax op basis van Carnauba.

Offerte

Dit is een behandeling na de correction fase hierbij wordt de standaard waxlaag vervangen door een iets duurzamer alternatief. Onze Glasscoatings zorgen voor een optimale bescherming tot wel 5 jaar lang afhankelijk van uw wensen. Tevens zorgt onze coating voor een hogere glans en is door zijn hardheid minder gevoelig aan krassen en andere lakdefecten.

Offerte

Swissvax

Alle producten die wij gebruiken zijn PH-neutraal, veilig en uitvoerig getest op de hedendaagse lakken die door de verschillende fabrikanten worden gebruikt, echter is de samenstelling van de lakken van vroeger heel anders dan wat er tegenwoordig wordt gebruikt, daarom werken wij voor Oldtimers enkel met Swissvax producten, deze producten zijn specifiek ontwikkeld voor gebruik op oldtimers en hebben een gamma voor elk type lak die uw oldtimer zou kunnen hebben. Uw oldtimer de beste behandeling geven gebeurt bij ons met swissvax, marktleider op het gebied van oldtimer Car Care.

Foto 5-08-17 10 28 41.jpg

Voor onze lakbehandelingen is het belangrijk te weten dat elk voertuig en diens staat anders is, factoren zoals het aantal krassen, kleur en de grootte van het voertuig beïnvloeden de prijs. Hierdoor is het onmogelijk om hier een vaste prijszetting in te voeren, daardoor werken wij enkel op offerte voor onze lakbehandelingen. Maak gerust een afspraak voor een inspectie, wij maken graag de tijd om even samen met u het voertuig en de mogelijkheden te overlopen. de inspectie en offerte zijn steeds gratis en vrijblijvend!

 

Daarnaast zijn nog tal van optie’s beschikbaar zoals motorruimte reinigen, cabriodak reinigen, koplampen polijsten enz... contacteer ons  gerust als u graag meer info wenst over onze optie’s of vraag ernaar bij de inspectie van uw voertuig

bottom of page