top of page

Dual Action 125 mm Dejan

De Dejan Dual Action Polisher met 125mm backingplate is een krachtige tool die is ontworpen om auto-detailing en oppervlakteverfijning naar een hoger niveau te tillen. Deze polijstmachine, gefabriceerd door Dejan, combineert geavanceerde technologie met gebruiksvriendelijkheid, waardoor het een favoriet is onder zowel professionele detailers als enthousiaste autoliefhebbers.


Met zijn dual-action beweging biedt deze polisher een veilige en effectieve manier om diverse lakoppervlakken te polijsten. De 125mm backingplate geeft de mogelijkheid om te werken met pads van deze grootte, waardoor je optimale dekking en precisie hebt bij het verfijnen van kleine tot middelgrote oppervlakken.


Of je nu lichte krasjes wilt verwijderen, een diepe glans wilt creëren, of oxidatie wilt aanpakken, de variabele snelheidsinstellingen van de Dejan Dual Action Polisher stellen je in staat de machine aan te passen aan verschillende taken en laktypen.


Het ergonomische ontwerp zorgt voor comfortabel gebruik, zelfs tijdens langdurige polijstsessies, terwijl de lichte constructie bijdraagt aan de algehele handzaamheid van de machine. De aanwezigheid van een zijhandgreep biedt extra stabiliteit en controle tijdens het polijsten.

bottom of page