top of page

Dual Action polisher 80 mm Dejan

Deze Dual Action Polisher met een 80mm backingplate is ontworpen om de verwachtingen van auto-enthousiastelingen en doe-het-zelvers te overtreffen. Hoewel het merk misschien niet direct herkenbaar is, biedt deze polijstmachine indrukwekkende prestaties en precisie.


Met zijn compacte formaat en 80mm backingplate is deze polijstmachine perfect geschikt voor gedetailleerd werk op kleine oppervlakken en moeilijk bereikbare plekken. Of je nu bezig bent met het polijsten van koplampen, randen van autolak of andere delicate gebieden, deze machine zorgt voor een professioneel resultaat.


De dual-action beweging van de polijstmachine betekent dat het niet alleen effectief polijst, maar ook veilig is voor de lak van je voertuig. Dit maakt het een uitstekende keuze voor zowel beginners als ervaren detailers die streven naar hoogwaardige resultaten zonder het risico van beschadiging van de lak.


Met variabele snelheidsinstellingen kun je de machine aanpassen aan verschillende taken en oppervlakken. Of je nu lichte krassen wilt verwijderen, een diepe glans wilt creëren of oxidatie wilt aanpakken, deze Dual Action Polisher biedt de flexibiliteit die je nodig hebt.


De ergonomische handgreep zorgt voor comfortabel gebruik, zelfs tijdens langere polijstsessies. Het lichte gewicht van de machine draagt bij aan de algehele gebruiksvriendelijkheid, waardoor het gemakkelijk is om nauwkeurig en moeiteloos te werken.


Kortom, met deze Dual Action Polisher breng je de kunst van auto-detailing naar een hoger niveau. Profiteer van professionele resultaten in een handzaam formaat, perfect voor het verfraaien van zelfs de meest lastige plekken op je voertuig.

bottom of page