top of page

Karcher Professional HD 5/15C

De Kärcher HD 5/15C professionele hogedrukreiniger is ontworpen om te voldoen aan de eisen van intensieve reinigingstaken in professionele omgevingen. Met een sterke focus op prestaties en duurzaamheid is dit model een betrouwbare metgezel voor uiteenlopende schoonmaakuitdagingen.


De hogedrukreiniger levert indrukwekkende druk, waardoor het moeiteloos hardnekkig vuil, vet en aanslag verwijdert. Of het nu gaat om het reinigen van voertuigen, gevels, terrassen of apparatuur, de HD 5/15C biedt consistent krachtige prestaties.


De verstelbare sproeikop stelt gebruikers in staat de straal aan te passen aan specifieke reinigingsbehoeften. Van een gerichte, krachtige straal voor het verwijderen van vuil tot een bredere spray voor grotere oppervlakken, de veelzijdigheid van de sproeikop maakt deze hogedrukreiniger geschikt voor verschillende reinigingstoepassingen.


Het robuuste ontwerp van de HD 5/15C zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs bij intensief gebruik. Het compacte formaat en de mobiliteit van het apparaat maken het gemakkelijk te verplaatsen naar verschillende locaties, waardoor het een waardevolle aanwinst is voor professionals in de schoonmaakbranche.


Kortom, met de Kärcher HD 5/15C haal je een krachtige en betrouwbare hogedrukreiniger in huis die voldoet aan de hoogste normen voor professionele reiniging. Optimaliseer je schoonmaakprocessen met deze indrukwekkende machine.

bottom of page