top of page

Kremer Stomer+extractie KR35S

De Kremer Stomer-Extractor Combinatie vertegenwoordigt de ultieme reinigingsoplossing voor wie op zoek is naar veelzijdigheid en effectiviteit. Dit geavanceerde apparaat, vervaardigd door het betrouwbare merk Kremer, combineert de kracht van stoomreiniging met extractie voor een diepgaande en grondige reinigingservaring.


Of je nu bezig bent met het reinigen van tapijten, bekleding, vloeren of andere oppervlakken, deze stomer-extractor biedt flexibiliteit door te schakelen tussen twee modi: enkel stomen en stomen met extractie. In de enkel stoommodus wordt krachtige stoom gebruikt om vuil en bacteriën te verwijderen, terwijl de gecombineerde modus stoominjectie combineert met extractie om vuil effectief op te nemen.


De stoomfunctie maakt gebruik van hoge temperaturen om vet, vlekken en bacteriën los te maken en te verwijderen, terwijl de extractiefunctie ervoor zorgt dat het vrijgekomen vuil onmiddellijk wordt opgenomen, waardoor oppervlakken snel droog en fris worden.


Het gebruiksgemak van deze stomer-extractor wordt versterkt door functies zoals variabele stoominstellingen, waardoor je de reinigingsintensiteit kunt aanpassen aan verschillende materialen en vervuilingsgraden. Het apparaat is ook uitgerust met handige accessoires om moeilijk bereikbare plekken aan te pakken.


Het merk Kremer staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame producten, en deze Stomer-Extractor Combinatie vormt daarop geen uitzondering. Gebouwd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie, biedt dit apparaat een betrouwbare oplossing voor al je reinigingsbehoeften. Transformeer je reinigingsroutine met de veelzijdige en krachtige prestaties van de Kremer Stomer-Extractor Combinatie.


bottom of page