top of page

Rotary polisher 125 mm Dejan

De Dejan Rotary Polisher, uitgerust met een 125 mm backingplate, is een toonaangevende polijstmachine die ontworpen is voor de meest veeleisende polijsttaken. Dit product van het merk Dejan staat garant voor professionele prestaties en levert indrukwekkende resultaten op diverse oppervlakken.


Met zijn roterende beweging biedt deze polijstmachine een krachtige snijwerking die ideaal is voor het verwijderen van krassen, oxidatie en andere onvolkomenheden. De 125 mm backingplate geeft de juiste balans tussen grootte en precisie, waardoor de machine geschikt is voor gedetailleerd werk op auto's, boten, meubels en meer.


De variabele snelheidsinstellingen geven gebruikers volledige controle over het polijstproces, waardoor de machine kan worden aangepast aan verschillende taken en materialen. Dit, samen met de robuuste constructie van de Dejan Rotary Polisher, maakt het een betrouwbare keuze voor zowel professionele detailers als enthousiaste autoliefhebbers.


Het ergonomische ontwerp van de polijstmachine zorgt voor comfortabel gebruik, zelfs bij langdurige polijstsessies. De aanwezigheid van een zijhandgreep biedt extra stabiliteit en controle, terwijl de spilvergrendeling zorgt voor een eenvoudige wissel van polijstpad.


In essentie biedt de Dejan Rotary Polisher een perfecte combinatie van kracht, precisie en gebruiksgemak. Transformeer je polijstervaring en bereik professionele resultaten met deze hoogwaardige polijstmachine.


bottom of page