top of page
  • Foto van schrijverJonas Scherrens

Ferrari California Coating behandeling

Deze prachtige Ferrari California kwam bij ons binnen voor een totale lakbehandeling inclusief keramische coating.


Deze wagen had wat last van krasjes en door het occasioneel gebruik op het circuit mocht deze wagen wel een top behandeling ontvangen, in overleg met de eigenaar werd gekozen voor een Keramische Coating om de wagen optimaal te beschermen en deze makkelijker te kunnen onderhouden.


De wagen werd eerst volledig in 3 stappen gepolijst.

De voorbereiding voor we de polijstwerkzaamheden kunnen aanvangen bestaat uit onze full decontaminatie wash, deze bevat alle ingrediënten zoals een grondige prewash gevolgd door een volledige teer/lijmverwijdering, iron-out decont. en een kleibeurt van het voertuig in combinatie met een volledige handwash van het voertuig.

Na de nodige voorbereidingen konden we de polijstwerkzaamheden aanvatten, gezien het circuitverleden waren er toch al wat diepere defecten in de lak en werd er gekozen voor een volledige 3 staps polijstplan, beginnend bij de grofste stap en verder te verfijnen tot een topresultaat, deze oplossing stelde ons in staat om tot een 95% krasvrije wagen te komen.

Na de polijstwerkzaamheden werd het voertuig grondig ontvet en voorbereid om zijn lakbescherming te mogen ontvangen, hier werd gekozen voor een keramische coating die een bescherming biedt van 3 jaar, de glans verhoogt en het onderhoud van de lak vergemakkelijkt door de extra hydrophobiciteit.


Deze wagen kan nu alle omstandigheden aan en zorgt ervoor dat de eigenaar minder tijdt spendeert aan het reinigen en meer tijd heeft om te genieten van zijn voertuig.25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

!Eindejaarsactie!

!Gratis professionele fotoshoot + foto op groot formaat! * Foto wordt geprint op 6mm dik dibond aluminium 100 cm x 60 cm Het einde van het jaar komt terug met rasse schreden dichterbij, bij deze perio

Comments


bottom of page